zondag 17 november 2013

Hoofdtooi

Afgelopen vrijdag ben ik samen met mijn collega Sijke naar de Craftorij geweest in Ede.
Dit lag al een tijdje in de planning, nu was er een workshop die ons beide wel aansprak en hadden die dus ook gereserveerd.
We hebben de workshop gevolgd bij Janine van Holthe met een groep van 13 dames, het was een super leuke, relaxte, gezellig en leerzame dag.
De gastvrij van de Craftorij was ook bijzonder goed en er was ook voor eten en drinken gezond, toppie!!!!

Dit is dus mijn creatie, ben er wel blij mee, het kippetje met het hoedje vind ik vooral erg leuk..
Wil je de creatie's van de andere dames ook bewonderen kijk dan eens op de facebook groep van de Craftorij

woensdag 13 november 2013

Drie keer kerst met muziek

Was van de week even bij de kringloop aan het sneupen en heb daar wat oude muziekboekjes gekocht.


Het "muziek"papier is steeds uitgestanst met een mal van Marianne, ook de kerstboom is van Marianne, de sterretjes zijn van Memorybox.
De stempel met de engel is van Crafty Individuals en is met Pan Pastel bewerkt, de teksten van de onderste twee kaarten zijn van Studio Light en de bovenste tekst is van Stampinback.

Af en toe een serie kaartjes maken dan kom ik er wel.

fijne avond allemaal.

zondag 10 november 2013

Vogeltjes

Ik mocht bij Stampinback een stempellap uitzoeken omdat ik de winnaar van de challenge was.
Super leuk natuurlijk maar er zijn er zo veel mooie, ik heb uiteindelijk samen met onze jongste dochter een nieuwe sheet met vogeltjes uitgezocht, en ben daar van de week eens mee aan het stoeien geweest.
Dit is het resultaat, vier heel verschillende kaartjes. Ik wil de onderste  mee laten doen met de challenge van Stampinback

vrijdag 8 november 2013

Tea Time

Vandaag weer eens een vintage kaartje gemaakt.
Hoop dat het vintage genoeg is voor de challenge van WLVC waar ik graag aan mee wil doen, het thema is koffie/thee.Ik heb gekozen voor thee, ben zelf helemaal geen thee drinker, maar vond het plaatje en de kleuren wel erg leuk, zijn van Studio Light en ook het achtergrond papier van de Tres chic serie.


woensdag 6 november 2013

Uitdaging november Jacobi/ Washi Tape

Ook deze maand weer een uitdaging bij Jacobi, deze keer had Grytsje ons de opdracht gegeven om iets te maken waarin Washi Tape de hoofdrol speelt.

Dit is wat ik heb gemaakt, zijn jullie benieuwd wat mijn collega's hebben gemaakt, zitten echt hele leuk dingen tussen, kijk dan even hierHeb er gelijk nog maar eentje bij gemaakt, zo leuk om te maken, deze is iets groter en op canvasboard gemaakt en de bovenste op canvasdoek.


zondag 3 november 2013

make & take creaweek 2013

Het was weer een drukke, maar ook weer zo'n gezellige week.
Na de Marianne dag op 19 oktober ging de Creaweek bij Jacobi op 26 oktober weer van start, altijd een drukke tijd met voorbereiding en organisatie, maar we hebben het weer met z'n allen gedaan en met een voldaan gevoel af kunnen sluiten.

Ik had mijn make& take op dinsdag, deze keer gingen we aan de slag met hoofdzakelijk Dylussions, Distress en maskeerstencils.
Het thema met de creaweek is altijd Kerst, daar hoefde ik dus niet over na te denken en ik heb gekozen voor een kaart met enveloppe, wat is er nou leuker dan een zelfgemaakte kerstkaart krijgen en dan ook nog in een mooie vrlolijke enveloppe
vrijdag 1 november 2013

Maandchallenge DCZ #3#

Vandaag gaat de nieuwe challenge bij DCZ weer van start.
De opdracht is deze keer maak een CAS kaart in herfst of winterkleuren.
Dit is mijn voorbeeldkaart, ook wat voor jou ga snel een kijkje nemen op het blog....en dan nog wat leuks, zag gisteravond dat ik gewonnen heb met mijn kaart bij het challenge blog van Stampinback ben er super blij mee.

fijn weekend allemaal!