zondag 28 september 2014

Canvas workshop

Deze week druk gehad met voorbereiden van een aantal workshops.
Gister op mijn werk een make & take gedaan met de bister, daar kom ik later in een ander bericht op terug.
Woensdagavond avond met twee dames van de sportvereniging met servetten, chalk paint en piepschuim e.d op canvas gewerkt.
Eind november gaan we hier een workshop mee doen om wat geld  voor de vereniging bij elkaar te krijgen, ze hadden al een paar keer bloemschikken gedaan en nu is het tijd voor wat anders.
De bovenste heb ik zelf gemaakt en de andere twee zijn door Carin en Annemiek gemaakt, die dachten dat zij dat echt niet zelf konden maken, vandaar even een avondje met hun een "workshopje"gedaan.
Zo hebben we gelijk de voorbeelden klaar om te laten zien en kunnen de mensen zich opgeven en ook aangeven welke ze willen maken.

De bovenste is 30 x 30 cm, de middelste 2 x 20 x 20 cm en de onderste 30 x 40 cm.De bedoeling was om ook 1 workshop met een foto te gaan doen, maar dat hebben we toch maar laten vervallen, misschien een volgende keer, daarom heb ik de bovenste nog gemaakt.
Deze had ik al als voorbeeld gemaakt, hij  is voor Lies die had een canvas met foto op mijn facebook pagina gewonnen en zij had deze foto van heeeel lang geleden ingeleverd.
Zij is niet zo van geklieder en veel toeters en bellen en was er erg blij mee.

2 opmerkingen:

  1. Wat een bezig bijtje ben je Folkje....leuk wat je laat zien!
    Fijne zondag, Alie :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf om steeds weer nieuwe ideeën hier te zien! Mooi zijn de canvassen van jullie alle drie. Moet lukken om daar een fijne workshop mee te hebben! Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen

Wat gezellig dat je langskomt op mijn blog, ik vind het altijd leuk als je een reactie achter laat.
Vind je mijn creatie's mooi dan zou ik het ook leuk vinden als je volger wordt.

liefs
Folkje