donderdag 6 september 2012

tulpen

Ik was vorige week op de beurs in Zwolle, en daar zag ik iets leuks wat ik graag wou uitproberen, het heet Zentangle en is echt heel erg leuk om te doen.
Ik heb het alleen wel op mijn eigen manier gedaan en heb eerst de tulpen van Art Specially gestempeld en de rest er om heen getekend en ingekleurd met flexmarkers, ben benieuwd wat jullie er van vinden.ik heb de volgende kleuren gebruikt:
Pale Citrus
Aniseed
Meadow Green
Apple
Glacier Blue
Cloud Blue
Cool Aqua
Duck Egg
Storm Blue
Pastel Green
Soft GreenIk heb ook nog een blauwe gemaakt, als je wilt weten welke kleuren ik heb gebruikt moet je even hier gaan kijken.

5 opmerkingen:

 1. Hoihoi,

  Ik heb een tijd geleden hier een flimpje van zitten kijken maar zelf nog niet gedaan. Knap hoor wat je er van gemaakt hebt.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeeeeee Folkje,

  Ik dacht laat ik hier eens reageren.
  Wat is tie gaaf zeg echt je heb er weer een nieuwe hobby bij. Prachtig geheel zo met die tulp in het midden. Het is heel apart maar echt heel gaaf.
  Die andere is ook prachtig toppertje meis

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Folkje, wat super de super mooi. ik vind ze allebei fantastisch. En dit je eerste keer? De tweede is ook onwijs mooi.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige creaties heb je weer gemaakt, Folkje! Leuk is dat he, al die nieuwe inspiratie - en niet te vergeten de nieuw aangekochte spulletjes - als je naar een beurs bent geweest? Een heel fijn weekend!

  Hugs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen

Wat gezellig dat je langskomt op mijn blog, ik vind het altijd leuk als je een reactie achter laat.
Vind je mijn creatie's mooi dan zou ik het ook leuk vinden als je volger wordt.

liefs
Folkje