donderdag 18 december 2014

Laatste kerstkaarten

Gister mijn laatste kerstkaarten gemaakt, moet er nog wel een aantal versturen, schrijf er elke dag maar een deel, anders protesteert mijn hand.
Deze kaarten zijn voor mijn collega's en ze krijgen er allemaal een "bijna" koekjespot er bij, ze hebben het tenslotte weer een jaar met me moeten doen, dan gun ik ze ook wel wat lekkers.

Deze zijn voor de stampotique liefhebbers, en van wie ik denk dat ze het wel leuk vinden

Bij deze heb ik een nieuw stempelsetje van ScrapBerry's gebruikt

Ik heb voor deze kaartjes de nieuwe memento de luxe gebruikt, leuk spul om mee te spelen!zondag 7 december 2014

Art Specially

Nog steeds met de potten, doeken, kaarten enz.. vrijdag is de winterfair, daarna maar even rustig aan denk ik, en gewoon weer iets maken wat niet "moet"

Deze kaart op A5 formaat wilde ik jullie nog even laten zien.
Ik heb deze een poosje geleden al gemaakt voor de poster wedstrijd van Art Specially, ik durfde het nooit aan, deze keer toch maar een kansje gewaagd, helaas niet in de prijzen, maar wat worden er ook elk jaar weer schitterende creatie's gemaakt.
Ik ben er zelf wel heel tevreden over en dat zegt ook wel weer wat.

Fijne zondag allemaal.

maandag 1 december 2014

Kerst, anders dan anders!

Het is weer de 1e van de maand en dus is er weer een nieuwe challenge bij De Creatieve Zebra
Ik had net een nieuwe stempel gekocht, had n.l niks meer, deze gelijk maar gebruikt voor mijn bijdrage voor De Creatieve Zebra.
De stempel is van Viva Decor, de achtergrond met gele en rode bister gedaan, de stempel heb ik ingekleurd met mijn Edding metallic markers.

Wil je weten wat de andere dames van het Team hebben gemaakt,of wil je ook mee doen aan deze challenge, kijk dan even op het blog