maandag 20 oktober 2014

Christmas

Bij Stampin Back hebben ze dit keer een echte uitdaging, maak een kerstkaart, maar niet met een kerst stempel, tekst mag wel.
Ik heb er even over na moeten denken en ben toen maar gewoon begonnen, krijg door het glimmende effect niet een echte mooie foto helaas.


Ik heb de achtergrond  eerst ingesmeerd met gesso om wat structuur aan te brengen, hierover blauwe en een beetje witte parelmoer verf.
De stempel met embossing inkt bewerkt en ingekleurd met Maya Gold, de tekst ook met dezelfde WOW embossing poeder (opaque bright white) bewerkt.
Als laatste nog shabby white embossing enemal aangebracht.

vrijdag 17 oktober 2014

Eyes of the soul

Bij Art Journey hebben ze dit keer een leuke Mixed Media challenge.
Ik heb wel een aantal erg leuke stempels van Art Journey en mixed media is super leuk om te doen , ik ben dus aan de slag gegaan.

Ik heb eerst een achtergrond met bister gemaakt, rood, geel en blauw.
De rechtercirkels zijn met gesso gemaakt daarop een parelmoer acrylverf aangebracht en daaroverheen de Ripple gestempeld, ook nog een grote en delen van de middelmaat Ripple gestempeld, dit allemaal met Stazon(claret) en nog het oog en de tekst gestempeld.
Met een template en distress(rusty hinge) de ruitjes aangebracht en als laatste nog blauwe parelmoer verf er overheen gespetterd.

maandag 13 oktober 2014

Wings

Zoals jullie in mijn vorige bericht konden lezen, heb ik afgelopen week met mijn CAS kaartje gewonnen bij Lost Coast, deze keer hebben ze als thema Wings.
De stempels die ik van Lost Coast heb, het zijn er niet zo veel, maar vele hebben wel "wings"

Ik had een aantal achtergrondjes gemaakt met de Distress Paint, deze is op is op papier gemaakt uit een oud blokfluit muziek boekje.

Deze kaart heb ik dus gemaakt voor de challenge van Lost Coast


zondag 12 oktober 2014

Mijn eerste kerst kaarten

Ben vandaag lekker met mijn kerst kaartjes begonnen heb dit gedaan met Distress Paint en Embossing poeder, als je wilt weten hoe ik dit gedaan heb kijk dan even op het Voorbeelden blog van Jacobi


Van de week nog gewonnen met mijn CAS kaartje bij Lost Coast Design dat is natuurlijk altijd leuk, dit is de kaart die ik had gemaakt.

woensdag 1 oktober 2014

Nieuwe maand challenge De Creatieve Zebra

Mijn DT-bijdrage voor DCZ.
De uitdaging is deze maand, gebruik geen bloemen op je kaart, nou dat moet toch lukken.

Ik heb op chromolux gestempeld met versamark en daarna bewerkt met de Wow embossing poeder Opaque Bright White, daarna met 2 kleuren distress inkt de achtergrond afgemaakt.
De radars zijn van Cheery Lynn en ook met dezelfde embossing poeder bewerkt.
Als laatste de klok van Tim Holtz gebruikt en de tekst er bij gestempeld.
Wil je ook mee doen met deze challenge, kijk dan even op het blog van DCZ