dinsdag 24 juli 2012

afscheid

Afgelopen donderdag afscheid genomen van mijn broer die door een tragisch ongeval om het leven is gekomen.
Hij woonde in Canada, ik ben samen met m'n zus en ouders er naar toe gevlogen en hebben 4 dagen bij zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen doorgebracht en afscheid van hem genomen.
Het waren zware, verdrietig dagen maar ook mooie dagen met de familie en zijn beste vrienden en heel veel andere lieve bijzondere mensen.
Het volgende filmpje is gemaakt door een meisje,die paardrijles van hem kreeg en  voor wie Eppie heel bijzonder was.

Daar waar je hart lag eindigde je reis...
in de bloei van je leven.
  donderdag 5 juli 2012

hoera, Copic Marker Europa 1 jaar

Het CBE bestaat 1 jaar en dit word  uitgebreid gevierd, je kan er 2 digi's opvragen, dan moet je wel mee doen met de challenge natuurlijk.Ook zijn er leuke prijzen te winnen met de Candy's.
Ik heb deze kaart met 1 van de digi's gemaakt.


Ik heb de volgende copics gebruikt
E00, 21, 51, 95, 37, 35, 33, 31
C1, 3, 5
G000, 00
B00
BG01, 05, 09,  11, 13, 15, 49


De stans is van lifestylecraft, de blaadjes van Marianne en de bloemen zijn zelfgemaakt en de achtergrond is gemaakt met een mask van Creative Expressions.

zondag 1 juli 2012

freubeldag 2012/ De Kompenije

Dit keer geen kaartje van mij, maar iets heel anders.

Ik had een freubeldag georganiseerd hier in het dorp, we waren met 25 dames en het was een zeer geslaagde dag.
Vanaf 8.00 uur 's ochtends in de weer geweest, vanaf half 9 kwamen de hulptroepen en een gedeelte is gaan broodjes smeren bij mij thuis en een paar zijn met me meegegaan naar het Gebouke waar de meeting plaatsvond.
Vanaf 10.00 kwamen de dames binnen en we hebben er een leuke dag van gemaakt, we hebben 1 project met z'n allen gemaakt en daarna ging ieder z'n eigen ding doen.
Er werd van alles gedaan haken, doosjes maken, met copics kleuren en met distress/markers en derwent potloden, iedereen was dus lekker bezig of heeft weer wat geleerd.
Een aantal mensen kende ik persoonlijk maar ook een aantal niet en het was erg leuk om ze nu in levende lijve te ontmoeten.
Hieronder een paar foto's van o.a het project, niet iedereen staat op de groepsfoto, want oen de fotografe kwam waren er al een paar dames naar huis.

Ik wil iedereen nog even bedanken voor de geweldige dag en misschien tot volgend jaar.