zondag 29 april 2012

sketch, super candy, Nicole

Deze kaart heb ik gemaakt voor de super candy van Nicole.
Het afdrukje is ingekleurd met de flexmarkers en ik heb de volgende kleuren gebruikt
haar O325, 527
Jurk e.d  R346, 438, 327,576, 346, 247
huid  O729, R528

uitdaging 112 EKEF

Deze kaart heb ik gemaakt voor  uitdaging "112" van EKEF, dit keer een kleuren uitdaging en ik heb voor de kleur abrikoos gekozen en als optie "you've got mail.


donderdag 26 april 2012

eigen stempel

Hallo allemaal,

Deze heb ik jullie nog niet laten zien.
Ik heb deze stempel bij Stampinback laten maken en hij lag voor me klaar in Zeist, ben er super blij mee.
De foto is niet helemaal scherp, maar heb een nieuwe camera en dat moet nog even wennen.

Het is een friese tekst en ik zal 'm even voor jullie vertalen "gemaakt door Folkje"

woensdag 25 april 2012

Oranje

Het is bijna Koninginnedag en daarom een oranje kaartje, met dit kaartje doe ik mee aan uitdaging 17 van NKU en aan de challenge van het lovely hanglars or sweet magnolia blog
Ik heb een Hangler Stangler ingekleurd met Flexmarkers en de volgende kleuren gebruikt:
haar/schoenen O345, 325, 527
huid  O719, 729, R528
kleding O467, 567, 555, 739, Y156

maandag 23 april 2012

schuine drieluikVandaag weer een drieluik, maar heel wat anders dan die van gisteren, dit patroon is van Carla's zelfgemaakte kaartenclubke.De magnolia's zijn met Flexmarkers ingekleurd, de tekst is van stempelgalerie, de bloemen zijn weer zelfgemaakt.Ik heb voor de 1e magnolia (in het midden) de volgende kleuren gebruikt van de flexmarkers  voor het haar O325, 527, 719, de huid R528, O729, de kroon, O555, 567, de jurk R247, 438, 528 de schoenen R346, 247, sokken R327, 528 voor de 2e magnolia heb ik gebruikt voor het haar, O325, 345,527, de kroon O555, 567 de huid O719, 729 , Y217, de jurk R346, 247, 438, sokken R247, 438  en voor de schoenen R327, 528.

Met deze kaart wil ik graag meedoen aan uitdaging 111 van EKEFzondag 22 april 2012

drieluik

Ik ben al dagen bezig met deze drieluik en het wou maar niet zoals ik het wou, dus heb ik het steeds maar weer aan de kant gelegd.
Vandaag maar weer opgepakt en  verder gegaan en dit is het resultaat.
Ik heb voor de ene kant de achtergrond stempel Swirl Lace van Impression Osession gebruikt in combinatie met de Wow embossing poeder clear en earthtone grape en de middelste label alleen met Versafine gestempeld .De tulp is met Derwent ingekleurd, de vlinders met Distress en de 3 bloemen met Copics.

Voor de andere kant heb ik de embossingfolder grunge stripe van Craft concepts gebruikt op Colore Core Cardstock purple moon en harlequin.
De bloemen zijn van filterzakjes gemaakt met Creatables en gekleurd met Distress, de blaadjes zijn van Memory box en de swirl van Joy.De tekst heb ik in Zeist gekocht bij Stempelgalerie en de grote vlinder is van Cheerylynn.


Ik heb van de Distress de kleuren peeled paint, broken china, tumbled glass en dusty concord gebruikt en van de Copics heb ik de V09, V06 en de V04 gebruikt.

donderdag 19 april 2012

label boekje

Ik had in Zeist allemaal labels gemaakt en daar kon je een boekje van maken.
Ik had mijn papier er helemaal scheef opgeplakt en heb nu dus het boekje maar even afgemaakt, het heeft nu een hele andere uitstraling het 1e papier was gebloemd in pastel tinten.
Ik ben  nu wel tevreden met het resultaat.

maandag 16 april 2012

art specially event

Het was een geweldig weekend in Zeist, ik heb er echt van genoten.
Het was zo gezellig en ik heb met zo veel leuke mensen gesproken en workshops gedaan, moest vandaag echt wel even bijkomen, maar het was het waard.
Op de 1e foto allemaal leuke dingen die we hebben gemaakt op het event en een afdrukje van mijn "eigen"stempel die ik bij Stampinback had laten maken en die lag dus zaterdag voor me klaar, ik vind 'm super mooi!


Ik kon het natuurlijk niet laten om vandaag even iets uit te proberen, deze achtergrond stempel is zo super mooi, hij is van Impression Obsession, ik heb de WOW metallic platinum embossingpoeder gebruikt en het met verschillende kleuren colorbox bewerkt, de rozet is met de scor-pall gemaakt en de tekst is een combi-set met stempels en snijmallen van Hero Arts.

                                                                                    
                                                                             
                                                                                                                                                                                                         
                                                                                                       
vrijdag 13 april 2012

stoere meid

Nog even een kaartje voor ik m'n bedje op zoek, morgen vroeg dag, ik ga lekker het hele weekend naar Zeist naar het Art Specially event en wie weet kom ik er nog een paar bekenden van blogland tegen.
Met dit kaartje wil ik graag meedoen met uitdaging 110 van EKEFhttp://karensdoodlesnetherlandschallenge.blogspot.com/

Fijn wekend allemaal

maandag 9 april 2012

happy birthday

Het is vandaag echt zo'n dag om lekker te gaan freubelen,ik heb nog maar een verjaardags kaartje gemaakt, want er zijn er weer heel wat in april. De kaart zelf is gemaakt van colore core cardstock periwinkle en ik heb daarbij weer het mooie papier van Pion design gebruikt, het frame, de bloemetjes en de blaadjes zijn dit keer allemaal van Marianne en de tekst is van stampin back. Ik wil met deze kaart graag meedoen met de april challenge van Duymelot Design.

zondag 8 april 2012

tilda with heart

Eindelijk weer eens een kaartje van mij, hiermee wil ik graag meedoen met uitdaging 16 van NKU. Ik heb colore core cardstock paprika, pumpkin pie en sequoia gebruikt, de tekst is van Nicole Verkooijen, het lint van de intratuin en de bloemetjes van het kruidvat. De magnolia stempel is ingekleurd met Flexmarkers en ik heb de volgende kleuren gebruikt O567, 555, 467, 719, 729, 527, 345, en de R838, 327, 528.

maandag 2 april 2012

kinder workshops

De hobbyweek zit er weer op, een druk weekje gehad dus, maar ook gezellig. Nu weer verder met een volgend project, op de school van onze jongste dochter hebben ze met de open dag een fancy fair georganiseerd en hebben ze mij gevraagd om een workshop te gaan doen met de kinderen. Dat is best nog wel lastig, het moet niet te moeilijk, snel en goedkoop, want het geld wat er van over blijft is voor een goed doel. Ik heb 3 dingen bedacht en er voorbeeldjes van gemaakt en ze waren er blij mee, dit is het resultaat.
In het tasje zit een zakjes met zaadjes(peterselie e.d) en het boekje een memoblokje met zelfklevende blaadjes en de andere een pakje kauwgom. Gister kreeg ik weer een mail of ik een workshop wil doen met de spelweek in de zomervakantie, doe ik nu voor het 3e jaar en het thema is het wilde westen, heeft iemand een leuk idee, het moet ook snel gemaakt kunnen worden, want ze schuiven steeds door naar een andere workshop, ik doe 3 verschillende workshops voor de onder, midden en bovenbouw. Ik ben benieuwd of jullie nog leuke tips hebben.