donderdag 29 maart 2012

make & take boekkaart

Deze heb ik gisteravond nog gemaakt voor m'n make & take, had al een aantal voorbeelden gemaakt, maar wou er nog graag eentje in deze stijl maken, vind 'm zelf wel erg leuk. De paspop en de naaimachine zijn Quikutz stanzen, het papier is van Tim Holtz en het bolletjes lint is van Marianne, de knopen e.d komen uit de oude naaidoos, de rand is met een EK succes pons gemaakt. De make & take was weer een succes en ik ben nu behoorlijk moe, ga zo lekker bankhangen en dan morgen de verjaardag van onze oudste dochter vieren, zij wordt al weer 14.

maandag 26 maart 2012

een dochter


Weer eens een babykaartje gemaakt, altijd handig als je die op voorraad hebt.
Het papier heb ik gekregen en weet niet waar het van is, de magnolia stempel is ingekleurd met Flexmarkers en ik heb de volgende kleuren gebruikt voor de kleding R528, R327, R346 voor de huid O719, O729, Y119 en voor het haar O527, O325, O719.De vlinder is van cheerylynn.In het doosje past nog een klein kadootje.

Ik doe met deze kaart mee met uitdaging 107 EKEF , het moest een ronde kaart met stippen zijn.

woensdag 21 maart 2012

Easel doosje


Deze kaart heb ik gemaakt voor het duo challenge blog
Het is een ontzettend leuk patroon om mee aan de gang te gaan.
Ik heb voor het doosje papicolor gebruikt en het design papier is weer van Pion, ook de ovaaltjes op het ei, de bloemen en blaadjes zijn van Memory Box, de randpons is van Martha Stewart en alles is een beetje bewerkt met distress victorian velvet en aged mahogany

dinsdag 20 maart 2012

Voorbeeld boekkaart Make & take



Ik ben druk bezig met de voorbereiding van de make&take die ik in de hobby week ga doen, ben met laatste van de 6 workshops bezig en die pakketjes zijn ook bijna klaar.
Dit is een van de voorbeelden die ik heb gemaakt, er is elk uur een workshop en heb voor alle zes de workshops verschillende kleuren en modellen gebruikt.

Het mandje is van cheerylynn, hij paste niet in het boekje, ik heb het handvat er af gehaald en zo past ie wel, ook de haasjes zijn van cheerylynn , voor het boekje heb ik papicolor papier gebruikt en het design papier is weer van Pion.De bloem is gemaakt met de nestabilitie scalloped cirkels small en het ovaal op de voorkant is van Nellie Snellen, het groene lint is van Rahyer en het bolletjes lint van Marianne, ik heb een rand pons van Martha Stewart gebruikt.Alles is bewerkt met de distress victorian velvet.

donderdag 15 maart 2012

voorjaar


De zon schijnt en daarom een mooi voorjaasrkaartje voor vandaag.

Ik heb voor de kaart colore core cardstock Harlequin gebruikt en Thimbleberry.
De vlinder is van Cheerylynn, de blaadjes van Marianne en de randpons van Martha Stewart, de grote bloem is gemaakt met de Nestabiltie Big Scalloped Cirkels SM en heb de 3 kleinsten gebruikt en hij is van filterzakjes gemaakt en bewerkt met distress dusty concord en spun sugar.
Het achtergrond papier en de stempel zijn van Magnolia en het afdrukje is ingekleurd met de copics V15, V06, RV02, RV04, RV10, YG63, G07, E95, E51, E21 en de flexmarkers O567, O739, V718, V746.

Met deze kaar wil ik graag mee doen met challenge #28 van Dutch Magnolia Lovers en de maart challenge van Scrap&More.

Fijne dag allemaal en geniet van het mooie weer.

maandag 12 maart 2012

nog een verjaardags kaartje


Ik zag dat ik deze maand in ieder geval nog 5 verjaardagskaartjes moet maken, dus hier is er weer een.Voor de kaart heb ik Colore Core Cardstock orange gebruikt.
Het afdrukje is van Anne Bodil, het achtergrond papier heb ik gekregen en weet niet waar het van is.Ik heb een stans van Go Kreate gebruikt en een randpons van Martha Stewart.Het afdrukje is ingekleurd met Copics en Flexmarkers, heb er weer een paar nieuwe kleurtjes van de flex bij, dus die heb ik even uitgeprobeerd.

Copics R27, R17, E35, E33, E31,
Flexmarkers O567, O467, O555, Y156, G149, G129, B318, O729,O719

zondag 11 maart 2012

Tri shutter card


Eindelijk weer eens een kaart, deze heb ik jaren geleden al eens gemaakt en vond het zo'n gedoe,ik had de kaart toen ergens gezien en nagemaakt, maar nu met de maten bij de hand en de Scor-pal was het goed te doen.
Ik heb Colore Core Cardstock Rich Amethyst gebruikt en het prachtige design papier is van Pion.
Ik heb een randpons van Martha Stewart gebruikt en de vlinders zijn van Cheerylynn, de steentjes zijn met de hot-fix aangebracht.

woensdag 7 maart 2012

traktaties

Zoals ik de vorige keer al zei, heb ik bijna geen tijd om iets te freubelen.
Onze jongste dochter wordt zaterdag 12 jaar en ze hebben dan de laatste korfbalwedstrijd van dit seizoen en ze worden dan ook kampioen.
Ze is dus zelf even lekker aan de knutsel geweest en heeft voor zaterdag traktaties voor de sportclub gemaakt in de kleuren van de club en voor school heeft ze kauwgom pakjes gemaakt, ze mocht mijn spullen gebruiken en dit is het resultaat.

zondag 4 maart 2012

Disneyland Parijs

Geen kaartje dit keer, we zijn 5 dagen naar Disneyland Parijs geweest en het was super, ik ben in alle grote rollercoasters e.d geweest en we hebben mooie shows gezien .Hopelijk snel weer een kaartje maken, maar eerst mijn workshop voorbereiden voor de hobbyweek 24 t/m 31 maart, daar gaat ook nog wel wat tijd in zitten, ben je nieuwsgierig neem dan even een kijkje op www.hobbyweek.nl
En dan de verjaardagen van onze 2 dochters nog op 10 en 30 maart, veel tijd voor freubelen zal er wel niet zijn.