zaterdag 28 mei 2011

tea-dispencers

Deze tea-dispensers zijn zo leuk, ik heb er gelijk maar 3 gemaakt. Het is niet moeilijk om te maken en het zijn hele leuke cadeautjes om zo even weg te geven, ze zijn ook alle 3 al weg.
De onderste heeft mijn zus gekregen omdat ze van de week een kleine ingreep moest ondergaan en ik heb i.p.v thee er after-eight in gedaan, lekker smullen dus

dinsdag 24 mei 2011

voorjaars magnolia



Gebruikte materialen voor deze voorjaars kaart.
Papicolor wit, het design papier is van majadesign, de bloemen,,blaadjes en het vogeltje zijn met creatables gemaakt
de vlinder is een joy mal en de takjes en de rand zijn Martha Stewart ponsen
de stempel is van magnolia en ik heb de French Pastry Doily gebruikt

maandag 16 mei 2011

zwart/wit kaart,Sarah


Heb voor deze week een aantal bestellingen en dit was de 1e,een "Sarah " in zwart/wit
Ik heb gebruikt cardstock nightfall en het design papier is van Maja Design
Ik heb de pons van Martha Stewart gebruikt, het lint komt van Jan Sikkes
de rozen stempels van de action en de tekst is van Bildmalarna, de zwarte bloem is gehaakt en voor de andere bloemen heb ik een creatable gebruikt, de stempels heb ik bewerkt met embossingpoeder clear en de heattool

zaterdag 14 mei 2011

een bloemetje voor jou

Heb een paar dagen geen internet gehad, zo da's balen zeg, het gaat nog niet helemaal super maar kan in ieder geval weer op mijn blog komen.
Zag bij Christa al weer van die prachtige kerstkaarten, ik neem me elk jaar ook voor om tussendoor  wat voor de kerst te maken, maar het komt er nooit van, zal nog eens een poging doen.Gister de hele dag achter de naaimachine gezeten, is niet echt mijn hobby, maar soms moet je wel wat, in juni hebben ze van Janiek haar school (100-jarig bestaan)Iepenloftspul en daar moeten kleren voor gemaakt worden natuurlijk, ik heb mijn best weer gedaan.
Heb van de week nog wel een kaartje gemaakt, maar dat is ook het enige.
Ik heb gebruikt: papicolor lentegroen, het design papier is van S.E.I, het lint heb ik gekregen, de bloemen zijn van de action, het kruidvat en van prima E-line, de vlinder is een joy mal en ik heb de doily English tea party gebruikt, de tekststempel is van Marianne.
De stempel is ingekleurd met distress: peeled paint,spun sugar,antique linen,tumbled glass,tattered rose en vintage photo

zondag 8 mei 2011

Moederdag

Gisteravond een feestje gehad, was gezellig en het weer was perfect.
Vandaag wel weer erg moe, kon de slaap maar niet te pakken krijgen en ben om een uur of 8 nog even een paar uurtjes in slaap gevallen.
Om half 11 kwam de hele familie boven met een heerlijk ontbijtje en kadootjes, ben weer erg blij, heb wat voor de freubel gekregen.Vanmiddag nog even bij m'n schoonmoeder op bezoek, gaan we barbecuen, gister al bij mijn moeder geweest.
Hoop dat jullie ook een fijne moederdag hebben gehad.

donderdag 5 mei 2011

Kaartje voor Ida

Deze kaart heb ik vanavond nog snel even voor Ida gemaakt die in het ziekenhuis ligt.

Het afdrukje is van Sugar Nellie, de tekststempel van Rachel Anne Miller, ik heb van  cardstock aquarium en van papicolor oker gebruikt, het design papier is van Tim Holtz, de randjes en de tekst is met distress broken china gedaan, het bloemen lint is van Marianne de steentjes zijn met de Hot Fix er opgeplakt, verder heb ik een pons van Marha Stewart gebruikt, nestabillitie labels eight en de French Pastry Doily.
Ik heb het afdrukje met copics ingekleurd en heb de volgende kleuren gebruikt
BG01,BG05,BG09voor het jurkjeB00,B02 voor de linten in het haar,Y21 voor het haar, R37 voor de mond, E21,E51 voor de huidskleur

woensdag 4 mei 2011